Bărbat găsit mort lângă ușă, la Frasin

Marți, 11 ianuarie 2022, la ora 14.20, lucrătorii Poliției orașului Frasin au fost sesizați telefonic cu privire la faptul că Constantin Rotundu, de 71 de ani a fost găsit decedat în locuința din orașul Frasin, județul Suceava.

În urma cercetărilor, echipa operativă din cadrul Poliției orașului Frasin, însoțită de tehnicianul criminalist din cadrul Poliției orașului Gura Humorului, a constatat că bărbatul, domiciliat în comuna Vama, locuia fără forme legale în orașul Frasin, la locuința concubinei Valentina V., decedată la data de 21 octombrie 2021. Bărbatul nu era căsătorit, nu ținea legătura cu alți membri de familie și era cunoscut ca un consumator frecvent de băuturi alcoolice.

Marți, la ora 14.00, vecinul Mircea L., întrucât nu l-a văzut pe bărbat de duminică, 9 ianuarie, s-a deplasat la locuința lui pentru a vedea ce face, moment în care l-a găsit pe acesta decedat în locuință, lângă ușa de la intrare.

Cu ocazia examinării cadavrului, nu au fost identificate urme de violență.

Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Gura Humorului și s-a dispus efectuarea necropsiei, pentru a se stabili care este cauza medico-legală a decesului. Nu sunt suspiciuni cu privire la decesul bărbatului.

Cercetările vor fi continuate de către lucrătorii Poliției orașului Frasin.
Mai nouă Mai veche