Biciclist grav rănit după ce s-a lovit cu capul de un podeț, la Liteni

Luni, 10 ianuarie 2022, la ora 14.43, Poliția orașului Liteni a fost sesizată prin 112 de către o femeie din orașul Liteni cu privire la faptul că un bărbat de căzut de pe bicicletă la poarta locuinței sale, s-a lovit cu capul de podețul de la intrarea în curte și a rămas inconștient.

În urma deplasării la fața locului, s-a constatat că Florin I., de 31 ani, din orașul Liteni, a consumat băuturi alcoolice la locuința sa cu un alt consătean, până a ajuns în stare avansată de ebrietate, după care s-a deplasat cu bicicleta către strada Poiană din satul Rotunda. În dreptul unui imobil, bărbatul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare a bicicletei, a părăsit partea carosabilă și a căzut cu bicicleta în șanțul din marginea dreaptă a drumului, în direcția sa de deplasare, lovindu-se cu capul de un podeț și rămânând inconștient.

Echipajul SMURD care a intervenit la fața locului i-a acordat îngrijiri medicale, stabilizându-l, și l-a transportat tot în stare de inconștiență la Spitalul Județean Suceava, fiind diagnosticat cu „traumatism cranio-facial”. 

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche