FOTO Un tânăr fără permis s-a izbit cu motocicleta într-o mașină, la Mălini. Două persoane au fost rănite

Duminică, 9 ianuarie 2022, ora 14:35, Ovidiu L., în timp ce conducea autoturismul Audi pe DJ 209B, în satul Mălini, spre Văleni Stânișoara, a efectuat viraj la stânga pentru a intra pe podețul din fața locuinței, fără să se asigure, moment în care a fost acroșat în zona portierei stânga-fața de către o motocicleta Yamaha, neînmatriculată, condusă pe aceeași direcție de deplasare de către Vasile B., care efectua manevra de depășirea autoturismului.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului motocicletei, care a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul Județean Suceava, unde i s-a stabilit diagnosticul „traumatism coloană cervicală, traumatism costal multiple, traumatism bazin, traumatism mână stânga” și a pasagerului de pe motocicletă Gabriela V., care a fost transportată cu o ambulanţă la Spitalul Județean Suceava unde i s-a stabilit diagnosticul „TCC, traumatism coloană cervicală, traumatism șold drept, traumatism coapsă dreaptă”. Cele două victima au rămas internate. 

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar conducătorul motocicletei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,04 mg/l , urmând să i se recolteze probe de sânge la Spitalul Județean Suceava.

Din verificările efectuate s-a constatat faptul că motociclistul nu posedă permis de conducere, iar motocicleta nu este înmatriculată.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ”vătămare corporală din culpă”,„conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat”.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.