Tânăr din Rădăuți internat în stare gravă la Spitalul Județean după un accident de căruță

Sâmbătă, 15 ianuarie 2022, Poliția municipiului Rădăuți a fost informată telefonic despre faptul că la Spitalul Județean Suceava a fost adus Dănuț D., de 31 de ani, din Rădăuți, care a fost diagnosticat cu „traumatism cranio-cerebral, contuzie forte coloană vertebrală”. Polițiștii au fost informați că persoana în cauză este confuză și nu poate oferi relații cu privire la modul în care s-a accidentat.

S-a luat legătura telefonică cu concubina tânărului care a declarat că acesta s-a deplasat în cursul zilei de sâmbătă cu un atelaj hipo încărcat cu îngrășământ de grajd pe un teren extravilan din apropierea pieței de mașini de pe strada 1 Mai, iar într-un moment de neatenție s-a dezechilibrat, a alunecat și a căzut din atelaj, provocându-și leziuni.

Tânărul s-a deplasat singur până la adresa de domiciliu și pentru că a început să se simtă rău a fost transportat de către rude la Spitalul Municipal Rădăuți, fiind ulterior transferat la Spitalul Județean Suceava în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche