Un tânăr beat s-a izbit cu mașina într-un stâlp și a lăsat localitatea Râșca fără curent electric

Marți, 4 ianuarie 2022, la ora 21:09, lucrători din cadrul Secției de Poliție Rurală Vadu Moldovei au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că o persoană a intrat cu mașina intr-un stâlp, la Râșca. 

Cu ocazia deplasării la fața locului a fost identificat Nicolae D., de 24 de ani, din Bogdănești, care a declarat faptul că, în timp ce se deplasa cu autoturismul Ford din direcția Râșca către Satul Nou, în momentul efectuării unei manevre de întoarcere a lovit cu spatele autoturismului un stâlp din ciment care alimenta localitatea cu energie electrică.

Fiind testat cu aparatul etilotest, conducătorului autoturismului i-a rezultat o alcoolemie de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul a fost condus la Spitalul municipal Fălticeni în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

În urma evenimentului nu au rezultat victime omenești.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” care urmează a fi soluționat procedural de lucrătorii din cadrul Postului de Poliție Râșca.
Mai nouă Mai veche