FOTO Două persoane rănite într-un accident rutier, la Poiana Stampei

Vineri, 4 februarie 2022, în jurul orei 19.31, Laurențiu C., din municipiul Suceava, a condus autoturismul Dacia Logan pe DN 17, din direcţia Bistrița Năsăud către Vatra Dornei, şi ajuns pe raza comunei Poiana Stampei, într-o curbă la dreapta, din cauza vitezei neadaptate la conditiile de drum a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu un autoturism Volkswagen Golf condus regulamentar din sens opus de Sînziana F., din comuna Fundu Moldovei. 

Conducătorul autoturismului Dacia a fost transportat cu ambulanța la spitalul municipal Vatra Dornei. Acesta nu prezenta halenă alcoolică și i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Conducătoarea autoturismului Golfa, a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto, care a fost transportată la Spitalul Vatra Dornei unde a primit diagnosticul: „traumatism toracic, contuzie genunchi bilateral”. Femeia nu a rămas internată. 

Șoferul autoturismului Dacia a fost transportat la Spitalul Vatra Dornei unde a primit diagnostic preliminar: „traumatism prin accident rutier, suspect fractură la nivelul piciorului drept”, iar apoi a fost transferat la UPU Suceava pentru alte investigații.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
Mai nouă Mai veche