Șofer beat care a provocat un accident și a fugit, blocat de polițiști în centrul municipiului Rădăuți

Sâmbătă, 12 februarie 2022, la ora 23:15, Poliția Municipiului Rădăuți a fost sesizată prin 112 despre faptul la Peco Mol din municipiul Rădăuți, a avut loc o tamponare, iar unul dintre șoferi este sub influența băuturilor alcoolice și a fugit de la locul accidentului. 

În urma verificărilor în trafic, autoturismul Seat care a fost implicat în tamponare a fost identificat circulând pe strada Piața Unirii din Rădăuți, dinspre strada 1 Mai către strada Calea Bucovinei. Autoturismul a fost blocat în trafic de un echipaj de poliție din cadrul Biroului de Ordine Publică și de lucrătorul de serviciu din Compartimentului Rutier.

La volanul autoturismului a fost identificat Ionel M., de 23 de ani, din Rădăuți.

Pe scaunul dreapta față se afla Ciprian M., de 25 de ani, din Marginea, iar pe bancheta spate erau Ionel B., de 25 de ani, și Gheorghe P., de 23 de ani, ambii din Marginea.

Șoferul Ionel M. și pasagerul Ciprian M. au manifestat un comportament necooperant și agresiv verbal, motiv pentru care au fost conduși la sediul Poliției municipiului Rădăuți.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Rădăuți, unde i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, s-a stabilit că autoturismul Seat nu avea asigurare obligatorie valabilă.

S-a întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.
Mai nouă Mai veche