Accident de muncă la combinatul Ambro. Un bărbat și-a strivit mâna într-un utilaj

Marți, 8 martie 2022, la ora 14.09, ofițerul de serviciu din cadrul Secției de Poliție Burdujeni a fost informat cu privire la faptul că o persoană de sex masculin a suferit un accident de muncă în timp ce se afla în timpul programului la AMBRO SA din municipiul Suceava. 

Din verificări s-a stabilit faptul că în jurul orelor 13.30 Adrian P., angajat în calitate de muncitor calificat, în timp ce se afla în timpul programului de lucru și efectua unele lucrări cu ajutorul unui utilaj și-a prins antebrațul stâng în utilajul respectiv, suferind leziuni. 

Un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Suceava l-a transportat la Unitatea Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, în vederea acordărilor îngrijirilor medicale.

În urma consultului medical s-a stabilit diagnosticul prezumtiv „plagă strivită antebraț stâng”.

În cauză s-a întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate de lucrătorii Poliţiei de Proximitate, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare din culpă” şi „neluarea şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă”.
Mai nouă Mai veche