Bărbat grav rănit după ce a intrat cu ATV-ul pe drumul județean fără să se asigure și a fost lovit de o mașină, la Valea Bourei

Luni, 14 martie 2022, la ora 14:35, Cristian R., în timp ce conducea un ATV Yamaha, a efectuat o manevră de ieșire din curtea familiei Octav S., din satul Valea Bourei, comuna Dolhești, județul Suceava, în DJ 208F, moment în care a fost acroșat lateral stânga de autoturismul Ford condus regulamentar pe drumul județean de Ioan G., din direcția Manolea către Dolhești.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului ATV care a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul Municipal Fălticeni, rămânând internat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar conducătorul ATV nu a putut fi testat cu aparatul etilotest din cauza stării grave de sanătate, urmând să i se recolteze probe de sânge la Spitalul Județean Suceava.

Din verificările efectuate s-a constatat faptul că bărbatul are dreptul de a conduce suspendat, avand dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice, iar vehiculul ATV Yamaha, de culoare alb, este neînmatriculat.

Vinovat de producerea accidentului se face conducătorul ATV care nu s-a asigurat la pătrunderea pe DJ 208F. În momentul producerii accidentului, conducătorul ATV nu purta cască de protecție.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă”,„conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „conducerea unui vehicul neînmatriculat/neînregistrat”.
Mai nouă Mai veche