Ce este portofelul Skrill

 

Daca inca nu ai auzit de Skrill, este momentul sa afli ce reprezinta. Deseori asimilat unui portofel electronic, Skrill este o metoda de plata online foarte populara pe plan international.

Cunoscut acum ceva vreme sub numele de Moneybookers, Skrill este folositor atunci cand ai de facut plati online intr-un mod simplu si la indemana. Sa iti deschizi un cont la Skrill dureaza doar cateva minute. In acest articol vei afla mai multe detalii despre Skrill, despre cardul asociat acestuia, unde poti utiliza platile cu Skrill si ce avantaje aduce aceasta metoda de plata tot mai populara si in Romania.

Skrill este in esenta un portofel electronic (numit in engleza e-wallet) in care iti poti pastra banii virtual si cu ajutorul caruia poti face diferite tranzactii. Folosind Skrill, poti sa te distrezi la cazino online, sa faci cumparaturi de pe diferite site-uri sau poti trimite sume de bani spre alt utilizator Skrill. Mai nou, poti sa folosesti Skrill chiar si pentru operatiuni cu cryptomonede.

Skrill este una din cele mai des utilizate metode de plata, fiind cunoscut de utilizatorii care fac tranzactii online cu Paypal, Neteller si PaySafeCard. Deci Skrill te poate ajuta sa efectuezi diferite tranzactii si plati pe internet.

Este foarte simplu sa deschizi un cont pe site-ul Skrill. Vei alimenta apoi contul Skrill cu ajutorul altor metode de tranzactionare (card bancar, Paysafecard, etc), iar apoi poti face diferite plati si achizitii online, in deplina siguranta.

Skrill este perfect securizat cibernetic, toate operatiunile financiare se efectueaza corect si perfect legal, deci nu trebuie sa iti faci griji in acest sens.

Unde poti utiliza portofelul Skrill?

Poti folosi Skrill pentru a face plati online, pentru a trimite bani unui alt utilizator Skrill, iar cardul fizic Skrill il poti utiliza ca orice alt card bancar normal (inclusiv retrageri de la orice bancomat din lume).

Skrill este des utilizat si de catre romanii pasionati de jocuri de noroc online. In ziua de astazi, acest portofel electronic este acceptat ca metoda de plata pe majoritatea platformelor de gambling, astfel ca iti vei putea alimenta contul de joc si vei putea retrage castigurile prin intermediul lui.

Un site foarte indragit in Romania si care accepta tranzactii cu Skrill este PokerStarsCasino, acolo unde ai la dispozitie o multime de jocuri de noroc interesante.

Cardul Skrill

Poti folosi online contul Skrill, dar poti alege sa primesti si un card Skrill, de tip Mastercard, atasat contului tau. Solicitarea se face online, din contul tau deschis la Skrill.

Un avantaj important al unui card Skrill este ca ai acces instantaneu la fondurile tale banesti din contul Skrill. Poti folosi cardul pentru retrageri de la bancomat sau poti face plati cu acesta.

E bine sa tii cont ca acest card nu este emis in RON, ci in Euro sau dolari. Deci folosirea cardului la bancomat va insemna si o taxa de schimb valutar.

Ce costuri presupune Skrill?

Exista servicii absolut gratuite, disponibile cu contul Skrill:

  • Plati pentru bunuri si servicii in magazine, restaurante si online
  • Interogari gratuite de sold
  • Extrase online gratuite

Cardurile Mastercard emise de Skrill presupun o taxa anuala de 10 EUR si de asemenea o taxa ATM (de retragere de la bancomat) de 1,75% si 3,99% comision de schimb valutar.

Ce avantaje ai folosind Skrill?

Exista numeroase avantaje atunci cand utilizezi portofelul electronic Skrill pentru tranzactii online. Mai ales daca e vorba de retrageri sau depuneri la un cazino online, vei avea doar de castigat.

  • In primul rand, nu folosesti un card bancar. Multe persoane vor sa nu apara anumite tranzactii pe extrasul lor de cont. Pentru Skrill nu e nevoie sa trimiti o copie a cardului tau bancar sau alte acte, confidentialitatea portofelelor electronice este o realitate.
  • Un alt avantaj este siguranta online. Specialistii de la Skrill garanteaza ca acest portofel electronic este sigur, criptat cu cele mai noi tehnologii, poate fi folosit in deplina siguranta.
  • Ai acces foarte rapid la retragerile solicitate din contul deschis la cazinouri online. Nu va trebui sa astepti cateva zile, asa cum e situatia unui transfer bancar, caci sumele de bani vor intra imediat.
  • Cardul Skrill permite inclusiv sa retragi bani de la bancomat.
  • Ai acces direct din aplicatie la orice tranzactie Skrill. Descarci aplicatia si contul tau Skrill e disponibil de pe orice dispozitiv mobil.

Concluzii

Daca esti fan al cumparaturilor online sau joci des la cazinouri sau case de pariuri de pe internet, un portofel electronic Skrill este solutia ideala.

Simplu de folosit, eficient, foarte avantajos, te ajuta sa efectuezi rapid tot felul de tranzactii. Poti face operatiuni bancare chiar de pe telefonul mobil, daca instalezi aplicatia Skrill, fiind o metoda instantanee de plata.

Mai nouă Mai veche