VIDEO Flutur despre cazarea refugiaților: Suntem bucuroși să scăpăm de ei. Să-i ia ăștia care-și pun pensiunile, casele la bătaie

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost filmat în timp ce vorbea în Vama Siret cu privire la cazarea refugiaților de război în spațiile puse la dispoziție de voluntari mai degrabă decât în spațiile amenajate de autoritățile publice.

Filmarea suprinde momentul în care Gheorghe Flutur vorbește cu mai mulți voluntari care și-au manifestat disponibilitatea de a-i caza pe refugiații de război din Ucraina.

„Suntem bucuroși să scăpăm de ei! Unii au preferințe, vor la București, alții la Cluj, le-a spus Gheorghe Flutur voluntarilor. 

Politicianul le-a solicitat apoi reprezentanților ISU să-i distribuie pe refugiații de război cu prioritate către cei care oferă cazare în propriile locuințe, folosind apelativul „ăștia” cu referire la voluntari. 

„Luați-i pe ăștia care vor să își pună pensiunile, casele la bătaie”, le-a spus Flutur militarilor ISU. 

3 Comentarii

  1. Ce te poti astepta de la un politician fripturist ca Flutur care toata viata lui a trai doar din banul public.

    RăspundețiȘtergere
  2. Hai lasati, ca in Mioldova cand vin inundatiile si le iau casele oamenilor amarati nu mai sarim asa sa-i ajutam!! Suntem primitori cu altii. Sa fie multumiti ca-i intampinam cu mancare calda, medicamente si ceai. Si li se da un acoperis deasupra capului. Oricum statul roman care este si sarac cheltuie niste bani pentru tot acest efort. Pentru Zona noastra de Moldova nu sunt in stare sa atribuie fonduri pentru dezvoltare. Sa speram totusi ca nu vom ajunge in situatia lor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Prostul a ajuns la concluzia că nu poate fura nimic din afacerea asta și acum se spală pe mâini 😀😀😀😀😀😀

    RăspundețiȘtergere
Mai nouă Mai veche