Bărbat prins beat la volan, la Șcheia, după un apel la 112

Marți, 19 aprilie 2022, la ora 17.21, Secția de Poliție Rurală Șcheia a fost sesizată prin 112 despre faptul că pe un drum comunal neclasificat din apropierea societății Angeltrans din Șcheia circulă haotic un autoturism Opel Corsa la volanul căreia se află o persoană sub influența băuturilor alcoolice.

În urma deplasării la fața locului, la ora 17.35, în apropierea Angeltrans din Șcheia, pe sensul de mers Șcheia - Sf Ilie, a fost identificat apelantul care a indicat autoturismul Opel care în acel moment staționa în parcarea special amenajată vis a vis de Angeltrans. La volanul autoturismului Opel Corsa a fost identificat Dorel G., de 54 de ani, din Moara.

Bărbatul a refuzat în repetate rânduri să sufle în aparatul alcooltest, motiv pentru care acesta a fost condus la Spitalul Judeţean Suceava pentru a i se recolta probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

La Unitatea de Primiri Urgențe Suceava a fost deschisă trusă de recoltare alcoolemie în vederea recoltării probelor biologice, iar persoana în cauză a refuzat să se supună recoltării probelor biologice.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „refuz sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.
Mai nouă Mai veche