Fostă sportivă la CSM Suceava, dispărută fără urmă în Italia

Campioana româncă la tir, Andreea Rapciuc a fost dată dispărută în Italia. Nu se mai știe nimic de tânăra de 27 de ani de aproape o lună de zile. Înainte de a pleca în Italia, tânăra a practicat tirul sportiv la CSM Suceava.

Pe 12 martie a plecat singură de la o petrecere unde venise împreună cu iubitul ei. S-a certat cu acesta, și a plecat singură pe jos, spre casă.

Și-a lăsat telefonul la iubitul ei, Simone, iar acesta a predat poliției telefonul fetei abia două zile mai târziu după dispariție.

De atunci, autoritățile italiene o caută încontinuu, cu bărci, câini, și toate mijloacele disponibile.

În viața Andreei se pare că erau doi bărbați: actualul iubit, Simone, și fostul prieten, Daniel.

În telefonul româncei au fost descoperite mesaje către fostul prieten, în care îi scria că ar vrea să se întoarcă la el, și îi spunea că va veni la el a doua zi după petrecere, lucru care nu s-a mai întâmplat, deoarece tânăra a dispărut între timp.

După dispariția Andreei, au apărut tot felul de detalii: cu câteva zile înainte, actualul iubit, Simone, postase pe Facebook un mesaj extrem de dur, în care o făcea pe aceasta ipocrită, mincinoasă.

Mesajul se termina în limba română cu „La revedere pentru totdeauna”.

Simone spune că nu are nicio legătură cu dispariția fetei, și că nu a raportat la poliție dispariția acesteia, deoarece se întâmpla să se certe destul de des și Andreea nu mai dădea niciun semn.
Mai nouă Mai veche