FOTO Trei persoane grav rănite într-un accident rutier, la Gura Humorului. Un șofer obosit a pierdut controlul mașinii și s-a izbit frontal într-o mașină de pe sensul opus

Sâmbătă, 16 aprilie 2022, la ora 15:30, Mircea S., de 62 de ani, din orașul Siret, a condus autoturismul Volkswagen pe DN 17, având direcţia de deplasare Frasin către Gura Humorului şi din cauza oboselii a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu autoturismul Toyota Avensis condus regulamentar de Nicoleta M., de 23 de ani, din Valea Moldovei, din direcţia Gura Humorului spre Frasin.

În urma impactului a rezultat avarierea celor două autovehicule şi vătămarea corporală a lui Vasile C., pasager în autoturismul Volkswagen care a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului, unde în urma consultului medicului de gardă i s-a stabilit diagnosticul ,,traumatism abdominal”, a conducătoarei autoturismului Toyota Avensis, cu diagnosticul ,,fracturi închise membre toracice și pelvine”, și a pasagerei dreapta față din autoturismul Toyota Avensis, Eugenia S., de 24 de ani, din Valea Moldovei, cu diagnosticul „fractură membru superior drept”.

Conducătorul autoturismului Volkswagen a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului pentru a i se recolta mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Conducătoarea autoturismului marca Toyota Avensis a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind recoltate și mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, a rezultat faptul că vinovat de producerea evenimentului rutier se face conducătorul autoturismului Volkswagen care pe fondul oboselii a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune frontală cu autovehiculul care circula în faţa sa.

S-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche