„Love Me Tinder”, premieră a trupei de teatru Fabulinus, vineri, la Auditoriumul „Joseph Schmidt”

Spectacolul „LOVE ME TINDER”, de Kata Győrfi, în regia lui Cosmin Panaite, va avea prima reprezentaţie cu public vineri, 15 aprilie, la ora 19.00, în sala Auditorium „Joseph Schmidt”, cu prezenţa dramaturgului în sală.

Textul spectacolului a fost scris de către Kata Győrfi, în anul 2017, în cadrul programului de dezvoltare a dramaturgiei contemporane româneşti „Drama 5 – rezidențe de creație”, ediția a II-a, organizat de Reactor de creaţie şi experiment Cluj-Napoca.

Kata Győrfi (n. 1992, București) scrie și curatoriază evenimente culturale. Publică poezie în reviste de literatură maghiare din România și Ungaria încă din anul 2012. Primul său volum de poezii, intitulat „Te alszol mélyebben” (Tu dormi mai adânc), a apărut în anul 2019, la Editura Jelenkor (Budapesta). În prezent, lucrează la un al doilea volum de poezii și la o altă piesă de teatru, intitulată „Kondi”, care va avea premiera în septembrie 2022.

„LOVE ME TINDER” este un spectacol despre tineri și căutările lor, despre dragoste neîmpărtășită, despre vulnerabilitatea de a fi tu însuți în prezența unei persoane pe care abia ai cunoscut-o. Spectacolul vorbeşte cu multă candoare despre dificultăţile noastre de a relaţiona cu alţi oameni, în contextul în care ne desfăşurăm vieţile tot mai mult în mediul online. Experienţa folosirii unei aplicaţii de dating, precum Tinder, este diferită pentru fiecare persoană, în funcţie de aşteptări şi căutări. Nevoia de a nu fi singur, nevoia de validare, nevoia de a interacţiona cu alte persoane ia forme noi în epoca digitală. Ne lăsăm conduşi doar de aparenţe? Încercăm, în vieţile noastre reale, să optimizăm algoritmii, precum în virtual?

Un spectacol simplu şi sincer, cu muzică live interpretată de actori, în care veţi putea urmări 4 noi studenţi actori, cooptaţi în echipa Fabulinus după castingul organizat la finalul anului 2021.

Distribuția spectacolului: Irina Coștiug, Anna Dulgher, Irinel Rusu, Nicu Zamari, Luminița Andruh, Radu Andonie

Regia tehnică: Ilie Doroftei

Durata spectacolului: 1 oră

Prețul unui bilet este de 10 lei; prețul unui bilet pentru studenți, elevi și pensionari este de 5 lei.

Biletele se pot achiziționa de la sediul Casei de Cultură a Studenţilor, str. Zorilor, nr. 6 (lângă Auto Albina), de luni până vineri, între orele 9.00-17.oo, sau de la Auditorium „Joseph Schmidt”, de la ora 18.00, doar în ziua spectacolului, în limita locurilor disponibile.

Accesul publicului în sală se face începând cu ora 18.30. După începerea spectacolului, accesul în sală nu mai este permis, iar biletele își pierd valabilitatea.
Mai nouă Mai veche