Mopan Suceava și-a dublat profitul în 2021 și a ajuns la o cifră de afaceri de 100 mil. lei

Mopan Suceava se află la un mic pas de a atinge pragul de 100 mil. lei cifră de afaceri, după ce anul trecut a înregistrat o creştere de peste 13%. Mopan Suceava este controlată majoritar de Octavian Porumboiu, fiul lui Adrian Porumboiu, care a construit unul din marile grupuri din agricultură.

Compania de morărit şi panifica­ţie Mopan Suceava, cu capital majo­ri­tar autohton, a încheiat anul 2021 cu o cifră de afaceri de 97,7 milioane de lei, în creştere cu peste 13% faţă de anul precedent, potrivit Confidas, plat­for­mă de analiză financiară a com­pa­niilor. Acesta este cel mai mare nivel al businessului până în prezent, iar pro­fitul net s-a dublat, până la 12,5 mil. lei, scrie zf.ro

Mopan Su­cea­va are acum aproa­pe 700 de angajaţi are 9 fa­brici de pâine în ţară, o fabrică de biscuiţi-napolitane, iar în 2021 a început construc­ţia unei noi fabrici de produse de pati­serie cu cofinanţare din fonduri europene de peste 2 mil. lei, două pati­serii şi o re­ţea de 80 de magazine proprii, se ara­tă pe site-ul companiei.
Mai nouă Mai veche