O femeie beată la volan a provocat un accident rutier la intrare în Suceava dinspre Șcheia

Miercuri, 27 aprilie 2022, la ora 13:27, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 despre faptul că pe strada Academician Vasile Grecu din municipiul Suceava a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, iar unul dintre conducătorii auto implicați pare a fi sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că, în timp ce conducea autoutilitara pe strada Academician Vasile Grecu din municipiul Suceava, o localnică de 49 de ani a intrat în coliziune față-spate cu autoturismul condus regulamentar în fața sa de o altă femeie.

Conducătoarele auto au fost testate de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul femeii de 49 de ani și negativ în cazul celeilalte femei, după care, la spital, conducătoarei auto de 49 de ani i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche