Sofia Vicoveanca repetă doar în mașină din cauza vecinilor: „Pe vremuri oamenii erau mai înțelegători”

La cei 81 de ani ai săi pe care-i va împlini în toamnă, Sofia Vicoveanca admite că încearcă să-și respecte cu sfințenie un anume program de viață. Inclusiv în Săptămâna Mare. Cântăreața din România ne-a mai mărturisit că a ajuns să repete doar în mașină din cauza vecinilor săi. Aceștia par să fie nemulțumiți când își pune negativul și cântă în propria sa locuință.

Sofia Vicoveanca se pregătește de Paști

„Îmi doresc să fie curat în casa mea, dar nu pot șterge praful toată ziua! Îmi propun să-mi curăț toate geamurile din casă. Dar la Suceava e încă frig și nu vreau să transpir și să răcesc.

Chiar duminică, în ziua Paștelui, am concert la Târgu Mureș și, dacă am apucat să promit că merg, apoi trebuie să-mi țin cuvântul dat! Nu pot pune obrazul la călcâi!

Ca atare, va trebui să găsesc o soluție ca să-mi șterg și geamurile. Eventual, voi aștepta o după-amiază mai călduroasă!”
, își împărțășește ea cu nonșalanță, pentru impact.ro, programul din zilele celei mai importante săptămâni din an pentru un credincios.

Nu va avea timp însă pentru o masă clasică de Paști

Nu știe exact nici cum va rezolva cu bucatele, dar spune că anul acesta e o certitudine faptul că va marca Paștele pe drum:

„Voi pleca la șapte dimineața cu mașina, chiar în ziua de Paști, de la Suceava spre Târgu Mureș. Din fericire, va conduce altcineva. La prânz voi cânta acolo, apoi înapoi pe drum, spre casă. Așa că nu prea rămâne timp pentru masa de Paști.

Însă sunt sigură că nu-mi va lipsi. Fiindcă dorul pentru public a fost așa de mare încât am acceptat să fac asta chiar și în ziua de Paști! Și când faci așa ceva din pasiune, nu e loc pentru regrete!”
, a mai spus cântăreața.

Va face Învierea Domnului în fața televizorului

Pentru ea e clar și programul din sâmbăta premergătoare Paștelui, când vedeta a ales să urmărească liturghia de Înviere în fața micilor ecrane.

„Dacă nu ar fi trebuit să merg a doua zi, așa de dimineață, cum v-am spus, poate m-aș fi încumetat să merg la cine știe ce biserică sau mânăstire de-a noastră, din Bucovina. Dar așa, nu vreau să risc nimic!”, mai spune Sofia Vicoveanca.

Cântăreața a ajuns să repete doar în mașină din cauza vecinilor

Există însă și un mic sâmbure de supărare pentru îndrăgita artistă. Sofia Vicoveanca spune că nu mai are curaj să repete la ea acasă.

„Pe vremuri, oamenii erau mai înțelegători. Puteam cânta la mine acasă, puteam repeta. Puneam negativul și făceam repetiții. Fiindcă mie nu-mi place playbackul! Dar lumea s-a schimbat.

Acum repet doar la mine în mașină. Cum fac câte un drum mai lung, pun negativul în aparat și cânt. Șofez și cânt, că așa nu mai deranjez pe nimeni!”
, spune ea cu umor, încercând să facă haz de necaz.

Cântă și încântă publicul de 63 de ani

Sofia Vicoveanca a început Săptămâna Mare pomenindu-și fostul partener de viață. Este vorba de un bucureștean get-beget pe care recunoaște că „l-a moldovenizat până la unghii după ce l-a purtat cu ea la Suceava”. Acesta s-a stins în urmă cu 21 de ani.

Îndrăgita solistă de muzică populară spune că de atunci nu uită în niciun un an să treacă pe la mormântul celui care i-a fost partener de viață. Apoi merge negreșit să le aprindă câte o lumânare și părinților ei.

Și chiar dacă încărcăturii emoționale a acestei săptămâni este mare, Sofia Vicoveanca, în vârstă de 81 de ani, spune că nu i se pare deloc un moment dificil.

„Știți de ce? Fiindcă fac ce-mi place de 63 de ani. Cânt de la 18 ani. Și mai știți de ce? Fiindcă tot ce am obținut în viață, și pe vremea comuniștilor, și după, a fost doar prin munca mea! Și sunt tare mândră pentru asta!”, mai spune Sofia Vicoveanca în exclusivitate pentru impact.ro.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.