Șefa DNA Suceava, notă de trecere la concursul pentru numirea într-o funcția de procuror anticorupție. În ultimii opt ani a lucrat cu delegare de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani

Șefa Serviciului Teritorial Suceava al Direcția Naționale Anticorupție, Mihaela Mihai Popa, a susținut, joi, proba de interviu pentru concursul de numirea procurorilor cu funcţii de execuţie din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, organizat în perioada 25 ianuarie - 06 mai 2022.

Deși activează la DNA Suceava de opt ani, Mihaela Mihai Popa este încadrată la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani și a fost delegată la parchetul anticorupție. Procuroarea susține acum examenul pentru a fi angajată cu acte la DNA. 

La proba dosarului, Mihaela Mihai Popa obținuse 36,94 de puncte. 

Joi, la proba interviului, Mihaela Mihai Popa a obținut 56,25 puncte. Pentru a fi declarat admis, candidatul trebuia să obțină la proba de interviu minim 45 de puncte.

3 Comentarii

  1. Daca recentul denunt de la CJ s-a facut la Parchetul Cluj inseamna ca sucevenii nu au incredere in Parchetul din Suceava, considerat unul din cele mai putin eficiente din tara. Mafia lemnului prospera, coruptia in institutiile publice a fost nederanjata, marea contrabanda cu tiruri de tigari merge inainte, drumarii ajunsi la capatul rabdarii au ajuns sa reclame la Cluj. Merita promovarea si-a facut datoria fata de stapanii din fostul PDL.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A apelat la DNA Cluj c-a avut incredere în DNA Suceava 😁

      Ștergere
  2. Oricum ăsta nu îi punctaj de oameni profesioniști,in alte domenii cu asemenea punctaje nu ai nici o valoare,ești zero .Asta i Romania.

    RăspundețiȘtergere
Mai nouă Mai veche