Un tânăr beat și fără permis și-a scos soția la plimbare cu mașina pe străzile din Câmpulung Moldovenesc, dar a fost depistat de un echipaj de poliție

Luni, 30 mai 2022, la ora 18:00, lucrătorii de poliție din cadrul Biroului de Ordine Publică a Poliției Municipiului Câmpulung Moldovenesc au oprit pentru control pe strada Mihai Eminescu din localitate un autoturism Peugeot. 

La volan a fost identificat Cristian T., de 30 de ani, din Câmpulung Moldovenesc, iar ca pasager pe scaunul dreapta față a fost identificată soția acestuia.

Bărbatul a prezentat pentru control actele mașinii, constatându-se că autovehiculul condus deține ITP și poliță RCA valabile, precum și cartea de identitate, mai puțin permisul de conducere, declarând verbal că nu posedă dreptul de a conduce autoturisme pe drumurile publice.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale poliției s-a constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autoturisme

Întrucât emana halenă alcoolică, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, unde i s-au recoltat două probe biologice de sânge la interval de o oră una de cealaltă, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „conducerea unui vehicul sub infleunța băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”.
Mai nouă Mai veche