Vasile Tofan a fost desemnat vicepreședinte al Consiliului Județean Suceava pe locul rămas vacant după demisia șpăgarului Cristi Crețu

Consiliul Județean Suceava are începând de astăzi un nou vicepreședinte. Funcția a fost preluată de fostul primar al municipiului Fălticeni, consilierul județean PNL Vasile Tofan.

Desemnarea lui Vasile Tofan a fost propusă de președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur. Din partea grupului PSD, consilierul județean Gheorghe Iacob l-a propus pe consilierul județean social-democrat Cristian Macsim.

Plenul s-a expprimat prin vot secret, pe buletine de vot. Vasile Tofan a obținut 22 de voturi, iar Cristian Macsim 14 voturi.

Noul vicepreședinte al CJ Suceava, Vasile Tofan, a ocupat funcția de primar al municipiului Suceava în perioada 2004-2012.

Funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Suceava a rămas vacantă după ce fostul vicepreședinte, Silviu Cristinel Crețu, a fost prins în flagrant cu o șpagă de 40.000 de euro primită de la patronul firmei Autotehnorom, Vasile Rîpan.

Începând din 5 aprilie, Cristi Crețu se află în arestul IPJ Cluj, fiind anchetat pentru luare de mită și trafic de influență în dosarul instrumentat de procurorii DNA Cluj. 
Mai nouă Mai veche