Creșe noi în Suceava și Fălticeni. Contractele de execuție au fost semnate joi de ministrul Cseke Attila

Ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, a anunțat, joi, că a semnat contractele de execuţie pentru șapte creşe noi, dintre care două vor fi construite în județul Suceava. 

„Am semnat contractele de execuţie pentru încă 7 creşe moderne şi eficientizate energetic, a căror valoare totală este de 99.325.306 lei”, a anunţat ministrul Dezvoltării, Cseke Attila.

Astfel, în Suceava şi Râmnicu Vâlcea, va fi construită câte o creşă mare, în Beiuş, Fălticeni şi Râmnicu Vâlcea vor fi creşe medii, în timp ce Reşiţa şi Ploieşti vor beneficia de câte o creşă mică.

Cele șate creşe li se alătură celorlalte 15 ale căror contracte au fost semnate săptămâna trecută, a subliniat ministrul.

Obiectivele sunt incluse în Programul naţional de construire de creşe, derulat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, şi vor beneficia de săli de joacă, dormitoare, sală pentru festivităţi, bucătărie şi spălătorie proprie, cabinet medical, spaţii administrative, spaţiu de joacă amplu, în aer liber, precum şi panouri solare pentru un aport de energie din surse regenerabile.
Mai nouă Mai veche