Femeie trasă de păr de soțul beat și gelos. Polițiștii l-au evacuat pe agresor din locuință și i-au interzis să se apropie cinci zile de soția lui

Joi, 2 iunie 2022, la ora 00:08, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 de către o femeie din localitate cu privire la faptul că soțul este agresiv și face scandal în locuință.

La adresa indicată au fost identificați soțul și soția, ambii din municipiul Dorohoi, dar care locuiesc fără forme legale în Suceava. În urma discuțiilor purtate cu aceștia a rezultat faptul că cei doi sunt căsătoriți de șapte ani și au împreună un copil în vârstă de cinci ani care locuiește cu ei. 

Între ei au avut loc unele discuții contradictorii pe motiv de gelozie de-a lungul timpului și pentru faptul că bărbatul consumă băuturi alcoolice și devine agresiv. 

În seara zilei de miercuri, în jurul orelor 23:30, în timp ce cei doi se aflau în dormitor, la un moment dat bărbatul i-a adresat amenințări cu acte de violență soției, de asemenea a tras-o de păr și a prins-o de brațul stâng provocându-i o echimoză, motiv pentru care femeia a apelat la 112.

A fost întocmit formularul de evaluare a riscului, ocazie cu care s-a constatat că există risc iminent asupra vieții și integrității femeii, cea în cauză dorind emiterea ordinului de protecție provizoriu împotriva soțului.

Bărbatul a fost condus la sediul poliției. După efectuarea verificărilor, a fost emis ordinul de protecție provizoriu împotriva bărbatului pe o perioada de cinci zile. Bărbatul a părăsit locuința unde locuia cu soția lui.

Femeia a depus plângere scrisă împotriva soțului ei sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,violență in familie” și ,,amenințarea”.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.