FOTO Accident grav la Ipotești! Patru persoane rănite după un impact frontal între două autoturisme

Patru persoane au fost rănite, dintre care una este inconștientă, sâmbătă seară, într-un accident rutier produs în localitatea Ipotești din județul Suceava după un impact frontal între două autoturisme.

Accidentul s-a produs sâmbătă, 4 iunie 2022, în jurul orei 21:30, în localitatea Ipotești din județul Suceava. În accidentul rutier au fost implicate două autoturisme.

Au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Suceava cu modulul SMURD format din autospecială pentru descarcerare și ambulanța SMURD B2, cu sprijinul a patru echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

În urma impactului, două persoane au rămas încarcerate și au fost extrase de salvatori. Una dintre persoanele rămase încarcerate a fost extrasă în stare de inconștiență.

În total, în cele două autoturisme se aflau cinci persoane. Patru dintre ele, printre care și persoana în stare de inconștiență au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Cea de-a cincea persoană a refuzat transportul la o unitate spitalicească.
Mai nouă Mai veche