Un bărbat din Ipotești a refuzat o operație de urgență și a plecat din Spitalul Județean Suceava. A doua zi a chemat din nou ambulanța, dar a murit pe drumul spre spital

Luni, 30 mai 2022, la ora 18:00, lucrătorii Secţiei de Poliţie Rurală Ipoteşti au fost sesizaţi despre faptul că un bărbat din Ipotești a decedat la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Suceava.

În urma cercetărilor s-a constatat că bărbatul în vârstă de 57 de ani, din Ipotești, în seara zilei de 29 mai, întrucât se simțea rău și a avea stări de vomă, s-a prezentat la UPU din cadrul Spitalului Județean Suceava.

În urma investigațiilor medicale, s-a stabilit că bărbatul are nevoie de o intervenție chirurgicală, însă acesta a refuzat tratamentul și internarea și a plecat la domiciliu.

Ulterior, la 30 mai, în jurul orei 16.00, bărbatul a început să se simtă din nou rău, motiv pentru care membrii familiei au solicitat la domiciliu un echipaj medical, care l-a preluat pentru a-l transporta la UPU Suceava.

În drum spre unitatea medicală bărbatul a intrat în stop cardio-respirator, la UPU Suceava fiind declarat decesul.

Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Județean Suceava, urmând a fi efectuată autopsia medico-legală. Polițiștii continuă cercetările.

5 Comentarii

  1. Intreb si eu:
    Oare cum e mai bine,un posibil proces din partea pacientului in cazul trecea medicul peste decizia pacientului care oricum se temea extraordinar de spital sau salvarea unui om in toata puterea.
    Nu avea 67 ani ,avea 57 si toata viata inainte si 3 nepotele care il iubeau enorm

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și de ce nu să operat? De ce a refuzat spitalizarea?

      Ștergere
    2. Nu se putea ! Medicul risca puscaria , proces pentru malpraxis etc ! Deci NU! Niciodata !

      Ștergere
    3. Nu a fost vorba de nicio operatie. I s-a spus ca are glicemia mare si trebuie internat la Diabet.
      L-au trimis acasa cu augmemtin , no spa si paracetamol.
      Dar probabil, tot el e vinovat...

      Ștergere
  2. Oare nu se putea trece peste o decizie a unui om care oricum era intro situatie grea si cu niste dureri insuportabile?
    Sau macar sa fie intrebati apartinatorii care au stat ca prostii atatea ceasuri in sala de asteptare?
    Dar asa e protocolul!

    RăspundețiȘtergere
Mai nouă Mai veche