Un tânăr beat la volan a sunat la 112 și a cerut să fie oprit în trafic de polițiști, după o ceartă cu părinții

Luni, 13 iunie 2022, la ora 23:07, lucrătorii de poliție din cadrul compartimentului rutier al Poliției municipiului Rădăuți au fost sesizați de către ofițerul de serviciu că la 112 a apelat o persoană care s-a certat cu părinții, s-a suit beat la volanul autoturismului BMW și solicită să fie oprit de către un echipaj de poliție.

În baza sesizării, echipa operativă s-a deplasat la locul indicat, iar când au ajuns pe strada Tomșa Vodă din localitatea Solca, în dreptul unui local, au identificat pe banda de pe sensul opus autoturismul sesizat, care era pornit, pe avarii. La volanul autoturismului a fost identificat Gabriel Giuseppe U., de 23 de ani, din comuna Botoșana, județul Suceava, care se afla în mod vizibil sub influența băuturilor alcoolice.

Tânărul a fost testat la fața locului cu aparatul etilometru, rezultatul indicând valoare de 1,32 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, tânărul a declarat faptul că în urma unor discuții în contradictoriu cu părinții acesta a plecat de acasă la volanul autoturismului BMW, deplasându-se la un bar unde a consumat băuturi alcoolice, iar ulterior de la bar s-a deplasat în locul în care a fost identificat, unde a oprit și a apelat numărul de urgență 112, solicitând un echipaj de poliție.

Tânărul a fost preluat de lucrătorii de poliție din cadrul Poliției orașului Milișăuți și Cajvana, procedându-se la conducerea lui la Spitalul Municipal Rădăuți pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, fiind recoltate un număr de două probe biologice.

Tânărului i s-a adus la cunoștință faptul că până la definitivarea cercetărilor nu mai are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

1 Comentarii

  1. Thank you so much for the update. These kinds of drivers should be punished. By the way if you are planning to invest in cryptocurrency you need to check this article nvesting During a Bear Market

    RăspundețiȘtergere
Mai nouă Mai veche