A chemat poliția să-l apere de soacra care l-a luat la palme pentru că s-a îmbătat. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru violență în familie

Sâmbătă, 9 iulie 2022, la ora 21.10, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin apel 112 de către Cătălin S., de 37 de ani, care a reclamat faptul că a fost agresat de către soacra sa.

Apelantul a fost identificat în fața blocului, vizibil sub influența băuturilor alcoolice, iar cu privire la evenimentul sesizat, acesta a declarat faptul că, în timp ce se afla acasă împreună cu soția sa, a fost vizitat de soacra Elisaveta C., de 66 de ani, din localitate. Pe fondul unor neînțelegeri mai vechi și a unor discuții în contradictoriu, femeia l-a lovit cu palmele în zona spatelui, fără a-i provoca leziuni vizibile.

La domiciliu au fost găsite soția și soacra, care au declarat faptul că pe motivul consumului frecvent de băuturi alcoolice de către tânăr și a mai multor neînțelegeri mai vechi, conflictul a degenerat, iar femeia l-a lovit cu palmele în zona spatelui.

A fost completat Formularul de Evaluare a Riscului conform Legii privind violența domestică, de unde a reieșit că nu există risc iminent asupra vieții și integrității bărbatului, aceasta declarând că nu dorește emiterea unui ordin de protecție împotriva soacrei.

Tânărul nu a dorit să depună plângere. De asemenea, nu prezenta urme de violențe pe suprafața corpului și nu a solicitat un echipaj medical sau să meargă la spital.

A fost întocmit dosar penal privind infracțiunea de ,,violență în familie”.
Mai nouă Mai veche