Femeie lovită de o mașină pe trecerea de pietoni, pe bulevardul Bucovina din Gura Humorului

Vineri, 22 iulie 2022, în jurul orei 10.07, Constantin T., de 43 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, în timp ce conducea autoturismul Seat pe bulevardul Bucovina din orașul Gura Humorului, pe banda a doua de mers, din direcția Frasin către Suceava, a surprins şi accidentat-o pe Elena A., de 56 de ani, din localitate, care se deplasa pe trecerea pentru pietoni special amenajată, de la dreapta spre stânga.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară femeii care a fost transportată la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului, unde i s-a stabilit diagnosticul „contuzionat usor prin accident rutier”.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului pentru a i se recolta mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat faptul că vinovat de producerea evenimentului rutier se face conducătorul auto, care nu a acordat prioritate de trecere pietonului angajat în traversarea străzii, pe trecerea pentru pietoni.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche