FOTO Un tânăr vitezoman s-a răsturnat cu mașina la Bivolărie. Trei persoane au fost rănite

Sâmbătă, 2 iulie 2022, în jurul orelor 21:00, Sebastian U., de 19 ani, din orașul Vicovu de Sus, județul Suceava, conducea autoturismul Mercedes Benz pe DN 2H, din direcția comunei Putna către localitatea Bivolărie. Ajungând la intersecția cu un drum comunal neclasificat din partea stângă, după o curbă la dreapta, tânărul a pierdut controlul asupra direcției de mers, din cauza vitezei excesive, a pătruns pe sensul opus de mers, după care a părăsit partea carosabilă prin stânga, ajungând pe terenul agricol din partea stângă.

În autoturism se mai aflau Ioana I., de 16 ani, Vicovu de Sus, și Cristina U., de 24 de ani, din localitatea Bivolăria, orașul Vicovu de Sus.

Cele trei victime au fost transportate cu ambulanțele la Spitalul Rădăuți. Minora de 16 ani a fost diagnosticată cu tramuatism cranio-facial, tânăra de 24 de ani a suferit o contuzie de bazin, iar diagnosticul pentru șofer a fost traumatism cranio-cerebral și traumatism cranio-facial. 

Șoferul a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ, după care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar de urmărire penală privind săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală ușoară din culpă.  

Mai nouă Mai veche