Freddie Bryant’s Kaleidoscope Trio Featuring Patrice Blanchard & Gabi Matei, la Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava

Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava și Eden Fundația Suceava vă invită sâmbătă, 09 iulie 2022, ora 19:00, la concertul extraordinar de jazz „Freddie Bryant’s Kaleidoscope Trio Featuring Patrice Blanchard & Gabi Matei”.

Evenimentul este organizat de către Fundația Umanitară Eden, în parteneriat cu Primăria Municipiului Suceava, Alianța Franceză Suceava România și Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava.

Pe scena Teatrului Municipal „Matei Vișniec” Suceava vor concerta Freddie Bryant (U.S.A.), Patrice Blanchard (Fr.) și Gabi Matei (Ro.) - un trio format din muzicieni de jazz cu notorietate mondială.

Freddie Bryant este profesor la Berklee College of Music și la Prins Claus Conservatory din Groningen, Olanda. A obținut titlul de Master în chitară clasică în cadrul Departamentului de Muzică al Universității Yale și este o personalitate foarte solicitată pe scenele jazz-ului newyorkez și brazilian. A concertat în 55 de țări, colaborând cu muzicieni foarte diferiți ca gen și stil de abordare.

Patrice Blanchard este un experimentat muzician francez specializat pe secțiunea Bass Electric, stabilit momentan în Olanda.

Matei Anton Gabriel este unul dintre noii talentați bateriști români care pășește pe scena jazzului internațional, actual stabilit pentru studii în Olanda. Și-a început cariera în România, absolvind Universitatea Națională de Muzică, la clasa maestrului Mircea Tiberian.

Spectacolul se conturează a fi un eveniment de jazz de marcă găzduit de orașul Suceava.

Biletele se pot procura de pe www.iabilet.ro , sau de la tel, 0640 648 416

Contact: Emil Orban-Meder, președinte al Fundației Umanitare Eden Suceava, tel: 0740648416 sau email: emilorbanmeder@gmail.com

Niciun comentariu

Un produs Blogger.