O mașină a luat foc într-o parcare din Suceava

Duminică, 17 iulie 2022, la ora 21.00, autoritățile au fost sesizate prin 112 despre faptul că un autoturism a luat foc într-o parcare din municipiul Suceava. 

La fata locului a fost identificat Dumitru B., în vârstă de 20 de ani, din municipiul Dorohoi, județul Botoșani, proprietarul autoturismului Peugeot 407, care a relatat faptul ca a circulat cu autoturismul menționat, iar în momentul parcării acestuia a sesizat faptul că de sub capotă ieșea fum. Ulterior, acesta a observat o flacăra de mici dimensiuni in zona bateriei si a procedat de îndată la lichidarea acesteia folosind stingătorul autoturismului.

La fata locului se afla un echipaj din cadrul ISU Suceava, nefiind necesara intervenția acestuia, întrucât focul a fost lichidat de către proprietarul autoturismului.

S-a stabilit cauza incendiului ca fiind efectul termic al curentului electric, supraîncălzire conductor electric. În urma incendiul au fost provocate distrugeri in zona motorului.

În cauza nu sunt suspiciuni privind comiterea vreunei fapte de natura penala si nu exista date ca incendiul ar fi fost provocat intenționat.
Mai nouă Mai veche