Accident în Ițcani! O persoană rănită după ce un tânăr neatent din Cajvana a intrat pe contrasens și s-a izbit frontal într-un autoturism care circula regulamentar

Marți, 9 august 2022, la ora 05:40, Gavaril I., de 20 de ani, din orașul Cajvana, a condus autoturismul Audi pe strada Grigore Al. Ghica din cartierul Ițcani al municipiului Suceava, dinspre Rădăuți, iar când a ajuns în dreptul societății Tim Group a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu autoturismul Skoda Octavia condus de Andrei H., de 38 de ani, din municipiul Suceava.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului autoturismului Skoda Octavia, care a fost transportat la Spitalul Județean Suceava, iar în urma consultațiilor medicale i s-a stabilit diagnosticul „contuzie coloana lombară”.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative și li s-au recoltat mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

A fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche