Bătaie între două grupuri de tineri, la Fierărie. Patru agresori au fost reținuți în arest

Miercuri, 3 august 2022, în jurul orei 02:00, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că la un bar din municipiul Suceava mai multe persoane s-au agresat fizic.

Din verificările efectuate polițiștii au constat faptul că la data de 3 august 2022, în jurul orelor 02:00, în timp ce se aflau în pub-ul La Fierărie  din municipiul Suceava, trei bărbați, toți cu vârste de 20 ani, au fost agresați fizic de către mai multe persoane necunoscute, în exteriorul localului unde se aflau.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Suceava au identificat la scurt timp patru persoane de sex bărbătesc care au fost implicate în acest eveniment, respectiv trei tineri de 18 ani și un tânăr de 19 ani.

La sediul Poliţiei Municipiului Suceava au fost conduse mai multe persoane prezente la faţa locului în vederea audierii pentru stabilirea situaţiei de fapt.

În urma activităților investigative și de cercetare penală efectuate, au fost administrate mijloace materiale de probă conform cărora s-a stabilit faptul că cei patru tineri de 18 și 19 ani, au săvârșit infracțiunile pentru care a fost începută urmărirea penală, respectiv, trei infracțiuni de „lovirea sau alte violenţe” şi „tulburarea ordinii şi liniştii publice” sens în care s-a dispus reținerea acestora pe o durată de 24 ore.

Cei patru agresori au fost încarcerați în arestul IPJ Suceava.

Totodată, în cauză a fost propusă și confirmată punerea în mișcare a acțiunii penale față de suspecți, aceștia fiind prezentați joi, 4 august, procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, în vederea audierii în calitate de inculpați și dispunerea măsurii preventive a controlului judiciar față pentru o perioadă de 60 de zile.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.