Beat la volan, circula cu muzica dată la maximum, noaptea, prin Vatra Dornei. Un martor a sunat la 112, iar polițiștii l-au prins pe șofer și i-au întocmit dosar penal

Duminică, 31 iulie 2022, la ora 23:14, Poliţia Municipiului Vatra Dornei a fost sesizată telefonic prin apel la 112, de către un localnic, despre faptul că pe strada Podu Verde din municipiul Vatra Dornei circulă un microbuz cu muzica la volum ridicat.

O patrulă de poliție a ajuns la fața locului, iar în jurul orei 23:30, a depistat autovehicul Mercedes pe strada Vicilicilor din municipiul Vatra Dornei.

La volan a fost identificat Cristian R., de 37 de ani. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,86 mg/L alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul municipal Vatra Dornei unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.
Mai nouă Mai veche