FOTO Casă și anexe distruse de un incendiu provocat intenționat, la Bivolărie

Militarii Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus și cei ai Detașamentului Rădăuți, împreună cu lucrători ai Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Vicovu de Sus, Bilca, Voitinel și Putna, au intervenit luni, 15 august 2022, cu șapte autospeciale de stingere și două ambulanțe SMURD B2, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodărie din localitatea Bivolărie. Incendiul a fost anunțat la 112 la ora 19:57.

La sosirea echipajelor, ardeau generalizat adăpostul de animale și acoperișul casei de locuit cu pericol de propagare la locuința învecinată (corp comun) dar și la gospodăria învecinată.

Pe timpul intervenției, pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor medical unei femei în vârstă de 39 de ani, care a suferit un atac de panică. Ulterior, aceasta a fost transportată la spital.

Au ars adăpostul de animale, construit din lemn și acoperit cu șindrilă din lemn, pe o suprafață de aproximativ 45 de metri pătrați, și acoperișul casei de locuit, construit din lemn și acoperit cu azbociment, pe o suprafață de aproximativ 75 de metri pătrați. S-au degradat tavanul locuinței și pereții portanți pe o suprafață de aproximativ 75 de metri pătrați. În incendiu au pierit 7 păsări de curte.

Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Incendiul a fost lichidat la ora 22:10, iar pompierii au salvat locuința corp comun și gospodăria învecinată.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.