Tânăr cu fractură deschisă la picior după ce a fost lovit cu mașina de un șofer neatent, la Pătrăuți

Sâmbătă, 20 august 2022, la ora 10.05, Florin S. , de 39 de ani, din orașul Liteni, a condus autoturismul Volkswagen Passat pe DJ 208V, în Pătrăuți, având direcția de deplasare spre DN2, iar când a ajuns în dreptul magazinului Damivar a efectuat o manevră de întoarcere și a intrat în coliziune cu mopedul Kymco, neînmatriculat, care rula în spatele său în aceeași direcție de mers și era condus de Viorel P., de 20 de ani, din Pătrăuți.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului mopedului, care a fost transportat la Spitalul Județean Suceava, iar în urma consultațiilor medicale i s-a stabilit diagnosticul „policontuzionat prin accident rutier, fractură deschisă gambă stângă”.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ și i s-au recoltat mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Mopedistul nu a putut fi testat și i s-au recoltat mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Acesta nu posedă permis de conducere.

A fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui vehicul neînmatriculat” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.
Mai nouă Mai veche