Un bărbat a murit după ce i s-a făcut rău la volan în mers, pe Mestecăniș. Soția lui a tras frâna de mână și a controlat volanul, evitând impactul cu parapetul de pe marginea drumului

Sâmbătă, 20 august 2022, la ora 03:07, lucrătorii Secției de Poliție Rurală Pojorâta au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că un șofer și-a pierdut cunoștința în timp ce se deplasa pe DN 17, de pe raza satului Valea Putnei, comuna Pojorâta, județul Suceava.

Lucrătorii de poliție s-au deplasat la fața locului, constatând că bărbatul a fost preluat de echipajul de ambulanță sosit la fața locului și transportat la secția primiri urgențe din cadrul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc pentru acordarea primului ajutor.

S-a stabilit că este vorba despre Vasile G., de 41 de ani, căruia i s-au acordat manevre de resuscitare timp de 40 de minute la secția primiri urgențe din cadrul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc, iar ulterior s-a declarat decesul acestuia.

Medicul de gardă a declarat că bărrbatul a ajuns la Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc fără a prezenta semne vitale.

Din declarația soției, pasager în autoturism, a rezultat faptul că soțul ei folosea medicamente pentru tensiune, iar în dimineața zilei de sâmbătă, în timp ce tranzita orașul Gura Humorului a acuzat durere în piept, iar ulterior în timp ce se deplasa pe raza satului Valea Putnei, pe DN 17, având direcția de deplasare spre Vatra Dornei, bărbatul și-a pierdut cunoștința, autoturismul condus părăsind direcția de deplasare, moment în care soția lui, pasager pe scaunul din dreapta față, a acționat frâna de mână și a tras de volan pentru a evita un impact cu parapetul de protecție al DN 17.

Polițiștii continuă cercetările și au dispus efectuarea necropsiei urmând a se stabili cauza morții, fiind sesizați reprezentanții Serviciului de Medicină Legală Suceava.
Mai nouă Mai veche