Un copil de șase ani, nesupravegheat, lovit de o mașină în dreptul Bisericii Adventiste din Milișăuți

Sâmbătă, 20 august 2022, în jurul orelor 18:57 Alexandra R., de 20 de ani, din orașul Milișăuți, conducea autoturismul Audi pe DN 2H din direcția municipiului Suceava către centrul orașului Milișăuți.

Când a ajuns în dreptul Bisericii Adventiste din localitate, tânăra a fost surprinsă de apariția pe partea carosabilă, din parcarea din partea dreaptă, a unui minor în vârstă de 6 ani, care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis și fără să se asigure corespunzător.

Tânăra a virat stânga pentru a evita impactul cu minorul, dar nu a reușit, astfel că l-a acroșat cu partea frontală a mașinii.

În urma evenimentului, a rezultat doar vătămarea corporală ușoară a minorului, care a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Județean Suceava, unde i s-a stabilit diagnosticul „contuzie toraco-abdominală, traumatism cot drept - rănit ușor”.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ, după care i s-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din primele verificări, rezultă faptul că vinovăția producerii evenimentului aparține minorului care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis și fără să se asigure corespunzător.

A fost întocmit dosar de urmărire penală.
Mai nouă Mai veche