Wizz Air anunță deschiderea unei baze cu două aeronave la Suceava și introduce cinci noi rute spre Franța, Belgia, Olanda, Italia și Cipru

Wizz Air a anunțat astăzi deschiderea unei baze noi în Suceava, extinzându-și operațiunile în România. Odată cu alocarea a două noi aeronave moderne Airbus A321neo, Wizz Air oferă acum 11 rute către șapte țări de pe Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” Suceava. Noua aeronavă va sprijini zborurile pe cinci noi rute, către Paris-Beauvais (Franța), Bruxelles-Charleroi (Belgia), Veneția-Treviso (Italia), Larnaca (Cipru) și Eindhoven (Olanda). 

Biletele pentru noile rute sunt deja disponibile online, începând cu 24,99 EUR / 119 RON.

Începând cu 15 decembrie, românii pot călători de la Suceava la Paris-Beauvais în zilele de joi și sâmbătă. O zi mai târziu, pe 16 decembrie, vor începe zborurile din Suceava către Bruxelles-Charleroi în fiecare luni, miercuri și vineri, iar spre Veneția-Treviso în fiecare luni și vineri. În plus, începând cu 17 decembrie, pasagerii pot călători către Larnaca și Eindhoven, ambele cu plecare în zilele de marți și sâmbătă.

Totodată, mărește și frecvența a trei rute din Suceava. Frecvența zborurilor către Bologna va fi mărită la trei zboruri pe săptămână, Milano-Bergamo la șapte zboruri și Roma-Fiumicino la cinci zboruri.

„Suntem încântați să anunțăm astăzi deschiderea bazei noastre de la Suceava și alocarea a două aeronave moderne Airbus A321neo, care vor sprijini operațiunile pe cinci rute noi cu plecare din frumosul oraș al Sucevei. Acest anunț marchează o etapă importantă pentru rețeaua noastră din România, care include acum 11 rute cu plecare din Suceava, către 7 țări. Pe măsură ce continuăm să ne extindem rețeaua în România, anunțul ne susține strategia de creștere și angajamentul de a oferi tarife ultra-reduse către destinații diverse din Europa. Așteptăm cu nerăbdare să ne întâmpinăm pasagerii la bordul zborurilor noi și al celor existente, cu plecare de la noua noastră bază din Suceava”, a spus Evelin Jeckel, Acting Network Officer la Wizz Air

„Deschiderea bazei operaţionale Wizz Air la Aeroportul Suceava, cu siguranţă reprezintă un pas important în dezvoltarea aeroportului dar şi a zonei pe care acesta o deserveşte. Creşterea numărului de operaţiuni și a diversificării portofoliului de destinaţii vor aduce efecte benefice pentru mediul de afaceri, turism, dar vor duce şi la crearea de noi locuri de muncă prin diversificarea activităţilor aeronautice în zonă. Succesul de care ne bucurăm pe destinaţiile pe care le operează deja Wizz Air pe Aeroportul Suceava, demonstrează faptul că există cerere şi interes din partea întregii comunităţi deservite. Mulţumim Wizz Air pentru încredere. Sperăm să fie un parteneriat de lungă durată şi benefic pentru ambele părţi”, a spus Ioan Măriuța, director general al Aeroportului Internațional Ștefan cel Mare Suceava.

Noile rute Wizz Air din Suceava:

RUTE

ZILE

ÎNCEPÂND CU

DE LA*

Suceava – Paris-Beauvais

joi, sâmbătă

15 decembrie

24,99 EUR / 119 RON

Suceava – Bruxelles-Charleroi

luni, miercuri, vineri

16 decembrie

24,99 EUR / 119 RON

Suceava – Veneția-Treviso

luni, vineri

16 decembrie

24,99 EUR / 119 RON

Suceava – Larnaca

marți, sâmbătă

17 decembrie

24,99 EUR / 119 RON

Suceava – Eindhoven

marți, sâmbătă

17 decembrie

24,99 EUR / 119 RON


* Bilet pe un singur segment, cu taxă administrativă și bagaj mic de mână (dimensiuni maxime: 40x30x20 cm) incluse. Bagajele pe roți și orice alt tip de bagaj de cală sunt supuse unor taxe suplimentare. Prețul este valabil doar pentru rezervările efectuate pe wizzair.com și prin intermediul aplicației de mobil WIZZ. Numărul de locuri la prețurile indicate este limitat.

Zborurile Wizz Air sunt operate cu aeronave Airbus A320 cu 180 de locuri, A320neo cu 186 de locuri, A321 cu 230 locuri și aeronave Airbus A321neo cu 239 locuri.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.