A treia amânare în dosarul în care viceprimarul PNL Lucian Harșovschi este judecat pentru fals în înscrisuri oficiale

Viceprimarul Lucian Harșovschi, prim-vicepreședinte PNL Suceava, a avut luni, 12 septembrie, cel de-al treilea termen în dosarul în care judecat pentru infracțiunea de fals în înscrisuri oficiale.

Înscris pe rolul Judecătoriei Suceava, dosarul se află deocamdată în procedură de cameră preliminară. La termenul de luni, judecătorul a dispus amânarea cauzei și a stabilit un nou termen pentru data de 21 noiembrie 2022. 

La sfârșitul anului trecut, la 21 decembrie, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava l-au trimis în judecată pe inculpatul Lucian Harșovschi, viceprimar al municipiului Suceava, într-un dosar care vizează fapte de fals material în înscrisuri oficiale.

Pe lângă liderul PNL Suceava, pe lista inculpaților se mai regăsesc Sorina Boicu, Sorinel Boicu, Adriana Iacob și SC Manucu Com SRL Suceava.

Conform anchetatorilor, Lucian Harșovschi ar fi participat la falsificarea unor documente care erau folosite de șoferii microbuzelor maxi-taxi ale firmei SC Manucu Com SRL pentru a efectua ilegal transport public în municipiul Suceava.

SC Manucu COM SRL Suceava este administrată de inculpata Sorina Boicu, soția inculpatului Sorinel Boicu, patronul firmei de taxiuri Sory&Nel SRL.
Mai nouă Mai veche