Accident cu patru mașini la benzinăria Petrom din Gura Humorului

Duminică, 11 septembrie 2022, în jurul orelor 12:08, Mihai J., de 71 de ani, din București, în timp ce conducea autoturismul Suzuki pe bulevardul Bucovina din orașul Gura Humorului, având direcţia de deplasare dinspre Suceava, în fața benzinăriei Petrom, din cauză că nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers de pe banda a doua pe prima bandă, intrând în coliziune laterală cu autoturismul Volkswagen Passat condus de Cristinel C., de 24 ani, din Suceava, care circula în aceeași direcție de mers pe prima bandă.

În urma impactului, autoturismul Volkswagen Passat a fost proiectat în partea din dreapta a sensului de mers, intrând în coliziune frontală cu un stâlp din metal de la iluminatul public stradal, pe care l-a rupt, după care a intrat în coliziune cu autoutilitara Ford Transit a unei firme din Rădăuți, care la rândul ei a fost proiectată într-o altă autoutilitară Ford Transit, aparținând lui Ovidiu F., din Gura Humorului.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a lui Andrei V., pasager pe scaunul din dreapta faţa a autoturismului Volkswagen Passat, care a fost transportat la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului, unde, în urma acordării de îngrijiri medicale, i s-a stabilit diagnosticul „contuzie pumn stâng”. Victima nu a rămas internată.

Ca urmare a producerii accidentului rutier, un stâlp din metal de la iluminatul public stradal al orașului Gura Humorului a fost rupt, iar la fața locului s-a prezentat reprezentant din cadrul Primăriei orașului Gura Humorului care a dispus măsuri de remediere.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilometru, rezultatele fiind negative.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, a rezultat faptul că vinovat de producerea evenimentului rutier se face conducătorul auto Mihai J., care nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de schimbare a direcției de mers, de pe o bandă de circulație pe alta.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
Mai nouă Mai veche