FOTO Polițiști locali din Rădăuți acționează împotriva comerțului stradal cu zarzavat și lapte

Polițiști locali din municipiul Rădăuți, județul Suceava, acționează ferm împotriva comerțului stradal cu zarzavat și lapte. Doi polițiști locali au fost fotografiați în timpul unei acțiuni în care abordeză două femeie care vindeau zarzavat și lapte la colțul străzii. 

Fotografiile au fost publicate de Facebook, însoțite de o descriere din care rezultă că acțiunea polițiștilor ar fi fost ordonată chiar de primarul localității. 

„Poliția Locală din Rădăuți, destructurând o rețea de leguminoase pe strada Mihai Viteazul, o rețea de distribuție substanțe interzise, predominant de pătrunjel. Am intervenit în acest conflict, între trupele speciale ale Primăriei Rădăuți si bieții țărani.

Bogdan Loghin, știi ce mi-au spus polițiștii locali care de altfel nu au nicio vină? Că-s puși de primar. Păi nu erai tu cu promovarea produselor locale și cu produsele bio? Nu de asta ai făcut piețe volante, bine, neacoperite, să vândă omul chiar și sub umbrelă?

De ce nu au loc acești oameni în astfel de piețe? De ce nu pot să-și câștige traiul din ce produc? În loc să dăm 0.80 lei pe o legătură de pătrunjel de la acești oameni, dăm 1,5 lei la un aprozar normal”, a scris Viorel Andrișan pe Facebook. 

1 Comentarii

Mai nouă Mai veche