VIDEO Minaur Baia Mare - CSU Suceava: 28-30. Victorie de senzație a sucevenilor în prima etapă a Ligii Naționale de handbal masculin

Victorie de senzație înregistrată de formația CSU din Suceava în prima etapă a Ligii Naționale de handbal masculin

Echipa antrenată de Petru Ghervan, Bogdan Șoldănescu și Iulian Andrei s-a impus cu scorul de 30-28 (15-14) pe terenul vicecampioanei României, Minaur Baia Mare, luându-și astfel o frumoasă revanșă după cele trei eșecuri la un singur gol diferență suferite în sezonul precedent în fața băimărenilor, două în campionat și unul în Cupa României.

„Universitarii” au făcut un joc curajos, evoluând cu aplomb împotriva unei echipa tari și în fața unei atmosfere ostile. Chiar dacă jocul a fost unul foarte echilibrat, sucevenii au fost în permanență la timonă, conducând în marea majoritate a timpului pe tabela de marcaj. O victorie dulce, așadar, dătătoare de speranță în privința viitorilor confruntări din Liga Zimbrilor.

CSU din Suceava: Darius Makaria, Paul Simulescu – Csog Vencel (9 goluri), Adrian Tîrzioru (6), Claudiu Lazurcă (5), Pavel Loic (3), Răzvan Gavriloaia (2), Irakli Kbilashvili (2), Leonard Ștefan (1), Cosmin Lupu (1), Alex Bologa (1), Alex Dascălu, Daniel Stanciuc, Cătălin Zarițchi. Adrian Urdă, Elod Szasz.

La nici 48 de ore distanță de la acest succes, „alb-albaștrii” vor primi în sala Liceului cu Program Sportiv vizita campioanei Dinamo București, vineri, cu începere de la ora 17.25, partida din cadrul etapei a doua fiind transmisă în direct pe postul de televiziune Pro Arena.

Rezultate înregistrate în prima etapă din Liga Zimbrilor:
CSM Constanţa – CSM Focşani 22-18
Potaissa Turda – Politehnica Timişoara 27-24
HC Buzău – Dinamo Bucureşti 22-34
CSM Bucureşti – CSM Oradea 29-26
CSM Bacău – CS Odorheiu Secuiesc 33-25
CSM Vaslui – Steaua Bucureşti 31-32
Minaur Baia Mare – CSU din Suceava 28-30
Mai nouă Mai veche