VIDEO Spectator în scaun rulant lovit de un BMW scăpat de sub control, la un concurs de „liniuțe” pe Aerodromul Floreni din județul Suceava

Un bărbat care participa duminică la un raliu pe Aerodromul Floreni, de lângă Vatra Dornei, a pierdut controlul mașinii și a intrat în spectatori. În urma impactului, un tânăr de 27 de ani, în scaun cu rotile, care asista la competiție a ajuns la spital.

În cursul zilei de duminică pe Aerodromul Floreni din satul Dealu Floreni, comuna Dorna Candrenilor, județul Suceava a fost autorizată și organizata o competiție și demonstrație de accelerare.

Conform polițiștilor, în jurul orei 12:00 un participant de 33 de ani din municipiul Iași, aflându-se la volanul mașinii pe pista aerodromului a pierdut controlul asupra vehiculului și a acroșat un spectator din public în vârstă de 27 ani din localitatea Trusești, jud. Botoșani. Acesta a fost transportat la unitate medicală, iar leziunile sunt ușoare, nefiind necesară internarea.

Șoferul implicat a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ si are permis de conducere valabil.

Evenimentul nu s-a produs pe drum public astfel încât nu sunt întrunite elementele constitutive ale unei infracțiuni la regimul rutier, însă polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a se efectua verificări și în ceea ce privește respectarea de către organizator a normelor legale impuse.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.