Biciclist rănit într-un accident rutier, la Pătrăuți

Vineri, 28 octombrie 2022, la ora 19.40, autoritățile au fost sesizate cu privire la faptul că pe drumul județean 208V, în localitatea Pătrăuți, a avut loc un accident cu victimă.

Din cercetări a rezultate că în jurul orei 19:30, Alex B., de 19 ani, din Pătrăuți, în timp ce se deplasa cu autoturismul Audi A4 pe DJ 208V, către centrul localității Pătrăuți, a observat un biciclist care se deplasa în mod sinuos, acesta neavând asupra sa o vestă reflectorizantă, iar bicicleta nefiind semnalizată în mod corespunzător. Conducătorul auto a efectuat o manevră de ocolire, moment în care biciclistul s-a dezechilibrat și a căzut pe acostament.

La fața locului s-a deplasat o ambulanță din cadrul Spitalului Județean de Urgență Suceava, care a preluat victima - Mădălin M., de 43 de ani, din Pătrăuți - care a fost diagnosticată cu „traumatism ușor prin accident rutier”.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Suceava, în vederea recoltării de mostre biologice.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche