Căruță spulberată de o camionetă, la Călinești. Un bărbat a fost grav rănit în urma impactului

Luni, 10 octombrie 2022, în jurul orelor 20:10, Gheorghe C., din Șerbăuți, conducea autoutilitara Volkswagen LT 35 pe DJ 209D, în satul Călinești, comuna Șerbăuți, județul Suceava, dinspre Dărmănești spre Șerbăuți. La 50 de metri după indicatorul de intrare în localitate, șoferul nu a observat atelajul hipo care circula în fața sa și a intrat în coliziune față-spate cu atelajul hipo condus de Ion I., care avea aceeași direcție de deplasare. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a căruțașului și avarierea celor două vehicule.

Victima a fost preluată de ambulanță și transportată la Spitalul județean Suceava cu diagnosticul „tramatism cranio-cerebral și traumatism membru inferior drept”, pentru efectuarea de investigații de specialitate și pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Conducătorul auto implicat a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ și a fost condus la Spitalul de Boli Cronice Siret unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

A fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de ,,vătămare corporală din culpă”.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.