FOTO Pasagerii au început să leșine ținuți închiși ca în saună într-un avion blocat cu defecțiuni pe pista Aeroportului Suceava

Au fost momente de panică, sâmbătă la amiază, pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” Suceava, după ce pasagerii au început să leșine într-un avion rămas blocat pe pistă din cauza unei defecțiuni tehnice. Oamenii au fost ținuți închiși în avion, fără aer condiționat, la temperaturi ridicate.

Este vorba despre avionul Wizz Air care a făcut dimineață cursa Luton - Suceava și era programat să plece înapoi spre Luton. Pasagerii au fost îmbarcați, doar că aeronava nu a pornit din cauza unei defecțiuni tehnice.

Pasagerii au fost ținuți închiși aproape o oră în aernoavă, fără aer condiționat, pe o căldură insuportabilă. Un martor a povestit pentru StiriSuceava.net că membrii echipajului avionului nu le-au dat nicio explicație, au vorbit urât și au ignorat solicitările pentru deschiderea ușilor.

O persoană a leșinat la bord și a primit îngrjiri de la un pasager care avea pregătire medicală. Abia atunci au fost deschise ușile aeronavei și a fost solicitată intervenția unui echipaj medical.

Ulterior, o altă femeie a leșinat în aerogară și martorii povestesc că a durat mult timp până când a primit îngrijiri medicale pentru că ușile erau închise și salvatorii nu aveau pe unde să intre.


„Nebunie totala. Ne-am imbarcat pentru cursa Suceava -Luton. Aeronava fara aer conditionat, au inchis usile si am facut sauna la propriu. Oameni au lesinat de caldura. Aeronava de la Wizz avea probleme la un motor. Am coborât si ne-au tinut câteva ore in aeroport in zona neutra, după care am fost scosi in afara aeroportului. Trebuie sa asteptam reprogramare pentru alt zbor.Nu stim când va fi asta”
, a povestit Vasile Munteanu. 

După ce au fost ținuți ore în șir fără nicio explicație, pasagerilor li s-a transmis că zborul a fost reprogramat pentru duminică, la ora 2:00. 

UPDATE: Zborul a fost din nou amânat pentru duminică, la ora 10:30.

Articole similare: 

1 Comentarii

Mai nouă Mai veche