Româncă ucisă de soțul albanez într-un oraș din nordul Italiei. Individul a fugit cu o mașină, dar apoi s-a predat autorităților

Crimă la Bolzano, un oraș din nordul Italiei. Victima este Alexandra Elena Mocanu, o româncă în vârstă de 35 de ani, care a fost ucisă în propria casă, la numărul 42 din Viale Trieste, relatează Rai News. Femeia, care lucra ca barmaniță, locuia acolo de câteva luni împreună cu soțul ei albanez, Avni Mecje care este și principalul suspect. Carabinierii îl caută acum pe bărbatul de 45 de ani, care i-ar fi spus fratelui său că trebuie să fugă, probabil în Albania, pentru că este căutat.

Trupul neînsuflețit al Alexandrei fost descoperit duminică în jurul orei 17.00, după ce fratele soțului ei a dat alarma de la Verona. Mecje i-ar fi spus acestuia că trebuie să fugă pentru că este căutat.

La adresa din Viale Trieste au ajuns rapid pompierii, care au găsit-o pe româncă fără viață, după ce au forțat ușa apartamentului. Imediat, au intervenit carabinierii, criminaliștii, dar și procurorul adjunct Claudia Andres, care conduce ancheta. În jurul orei 21.00, cadavrul femeii a fost preluat de legiști și transportat la morgă, unde este programată autopsia.
Alexandra, românca ucisă la Bolzano, era barmaniță

Alexandra Elena Mocanu avea 35 de ani și lucra ca barmaniță, într-un local din capitala provinciei Tirolul de Sud. Potrivit vecinilor, între cei doi soți erau certuri constante. Românca a fost găsită fără viață în apartamentul său din Viale Trieste 42, aflat într-o zonă rezidențială, între râurile Isarco și Talvera, la câțiva pași de centrul istoric al orașului Bolzano, potrivit lavocedeltrentino.it.

Cadavrul era acoperit cu o pătură.

Principala ipoteză la care se lucrează este cea a crimei. Agenții îl caută pe soțul victimei, care i-ar fi spus fratelui său că trebuie să fugă, pentru că este căutat. Potrivit ANSA, Avni Mecje fi plecat din Bolzano cu mașina și telefonul soției sale și s-ar putea îndrepta spre Albania, țara sa de origine.

Luni seară, individul de 45 de ani s-a predat autorităților.

4 Comentarii

  1. Intai ati scris ca albanezul avea 42 de ani, apoi ati zis ca individul de 35 de ani s-a predat. Hotarati-va! 😄

    RăspundețiȘtergere
  2. Albanezul avea 45 de ani după care avea 35 de ani

    RăspundețiȘtergere
  3. eu zic sa cititi bine anuntul ca este perfect

    RăspundețiȘtergere
  4. Este scris bine .. 45 el si 35 ea 🤦‍♀️

    RăspundețiȘtergere
Mai nouă Mai veche