Tânăr reținut în arest după un scandal pe strada Oborului din Șcheia

Polițiștii suceveni au continuat cercetările în cazul din 26 octombrie 2022, ora 16:00, Secția de Poliție Rurală Șcheia a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că pe strada Oborului din localitate a izbucnit un scandal între membrii familiei Bozomală.

În urma administrării probatoriului, prin ordonanța organelor de cercetare penală ale poliției judiciare din cadrul Secției de Poliție Rurală Șcheia s-a dispus efectuarea urmăririi penale față de suspectul Gabi Cristian Zlotar, de 33 de ani, din localitate, pentru săvârşirea unei infracțiuni de „violență în familie” față de persoana vătămată Gheorghe B. și a unei infracțiuni de „lovire sau alte violențe” față de persoana vătămată Viorica B.

Duminică, 30 octombrie 2022, a fost pus în executare un mandat de aducere privind pe suspectul Gabi Cristian Zlotar, care a fost audiat în prezența avocatului ales, cu respectarea drepturilor procesual-penale, după care prin ordonața organelor de cercetare penală ale poliției judiciare s-a dispus reținerea suspectului pentru o durată de 24 de ore. Suspectul a fost introdus în arestul IPJ Suceava.
Mai nouă Mai veche