Tragedie în pădurea din Preutești! Un bărbat a murit lovit de o creangă care i-a căzut în cap

Luni, 17 octombrie 2022, la ora 09.28, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Preuteşti au fost sesizați prin 112 despre faptul că o persoană a ofst lovită de o creangă care i-a căzut în cap, în pădurea din Prutești.

În urma cercetărilor, autoritățile au stabilit că luni, 17 octombrie, în jurul orei 09.00, Aurel I., din Preutești, județul Suceava, a mers în pădurea de pe raza Ocolului Silvic Dolhasca - Cantonul Muncel pentru a strânge crengi uscate, ocazie cu care a tras de o creangă, iar aceasta în cădere l-a lovit în zona capului.

Bărbatul a fost găsit de Ioan G., pădurar al Ocolului Silvic Dolhasca - Cantonul Muncel, care după ce a văzut starea de sănătate a acestuia a apelat numărul de urgență 112, cerând intervenția unui echipaj de ambulanță.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD care i-a acordat primele îngrijiri medicale numitului Ignea Aurel, apoi a fost transportat la Spitalul Fălticeni, pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Ulterior, polițiștii au fost informați telefonic despre faptul că bărbatul a decedat, iar cadavrul a fost preluat de Serviciul de medicină legală pentru stabilirea cu exactitate a cuzelor decesului.

A fost efectuată cercetarea la fața locului, nefiind identificate urme, în apropierea sau pe corpul bărbatului, care să ridice suspiciuni cu privire la moartea acestuia. Corpul fost depus la morga Spitalului Mun. Fălticeni în vederea efectuării examinării medico-legale. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs decesul.
Mai nouă Mai veche